شکایت بابت رد شدن از سوی گزینش

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
آقایی هستم 43 ساله کارمند قرار دادی فوریت پزشکیدر یکی از شهرستان های استان همدان
در آزمون پیمانی وزارت بهداشت سال قبل نفر اول شهرستان شدم.ولی در مرحله گزینش رد شدم و حتی از کارم نیز اخراج شدم.کسی یک سری پیام های پرینت گرفته شده از من رو برده داده گزینش،من قبلا تمایلات همجنسگرایانه داشتم ولی توبه کردم.احساس می کنم کسی که با من خصومت داشته برده آیدی منو نوشته تو سرویس بهداشتی دانشگاه،و پیام هایی که الان مدرک جرم من هستن با کسی رد و بدل شده که به گزینش اظهار کرده شماره منو از سرویس بهداشتی برداشته،ممنون می شم راهنماییم کنین من متاهل و دارای فرزند هستم الان بیکار شده ام و هیچ منبع درآمدی ندارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید شکایتی دایر بر اعتراض به رای گزینش به دیوان عدالت اداری ارائه دهید ودر آنجا درخواست ابطال رای مذکور را نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید