تنظیم لایحه به هسته گزینش

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض سلام خدمت آقای ذوالفقاری بزرگوار
خدمت شما عرض کنم،منهسته گزینش شهرستان در مرحله اول تجدید نظر به اعتراض من رای منفی داده ولی در مرحله دوم باید تقاضای تجدید نظر به هسته گزینش مرکزی تهران بفرستم یعنی هنوز می تونم به هسته گزینش اعتراض بزنم،خواهشا در تنظیم این دادخواست کمکم کنین خدا بچه هاتون براتون نگه داره

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.بله بنده در خصوص تنظیم لایحه دفاعیه هسته مرکزی گزینش تهران شما را کمک می کنم لطفاً از طریق همین پنل درخواست مشاوره تلفنی ارسال نمایید تا پس از بررسی مدارک شما نسبت به تنظیم لایحه دفاعیه برایتان اقدام نمایم