دادخولست الزام به تهیه ی منزل مستقل

دسته بندی : خانواده | الزام خوانده به تهیه مسکن جداگانه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
5 ساله که ازدواج کردم بچه ندارم 28 سالمه و ارشد حسابداری خوندم
شرایط مالی همسرم سال به سال بدتر میشه و اجازه کار کردن به من هم نمیده
خیلی منو تو فشار میزاره
هیچ وقت پول نداره
گاهی برای خورد و خوراک هم میمونیم و مواد غذایی نداریم
سره کار میره ولی حقوقش متغییره
الانم رفته یه اداره دولتی راننده شده که تا خرداد حقوق بهش نمیدن
خونه مادرشوهرم زندگی می‌کنیم که 3 تا اتاق خواب داره
یکی از اتاق خواب هاش که به راه پله تزدیکه دست خودشونه و خواهرشوهرم که طلاق گرفته وسایلش رو ریخته اونجا و روزی چند بار به اونجا رفت و آمد داره
یعنی من حس میکنم برای فضولی به اونجا میاد
از طرفی هم من توی خونه کار میکنم پیج فروش گردنبند دارم و توی این 5 سال هرچی درآمد داشتم دادم یه شوهرم
حدودا 30 میلیون
هربار پولمو میخوام میگه ندارم و نمیده
خواهرم و پدرم بهم دوتا ربع سکه کادو دادن که پارسال اونارو ازم گرفت فروخت و قرار بود یکماهه پس بده که نداد
هیچ مدرکی ندارم
چطور میتونم قانونی مجبورش کنم خونه جدا بگیره ، نفقه بده ، پول و سکه هامو پس بده
حق طلاق باخودشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم دادخواست مطالبه ی نفقه ،دادخولست الزام به تهیه ی منزل مستقل ،دادخواست استرداد مال منقول را تنظیم و از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.