آیا وجه التزام روزانه 200میلیون تومان در محکمه مسموع است؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک واحد آپارتمان بصورت پیش خرید خریدارینمودم که در قسمت خسارت روزانه برای فروشنده مبلغ 200هزار تومان نوشته شده وبرای خریدار اشتباه دویست میلیون تومان نوشته شده که متصعدی املاک چندین بار به فروشنده اعلام کرده که جهت اصلاح به اطلاع داده ولی فروشنده امتناع می و زرد ولی نامه عادی به اینجا نب داده که اشتباه از طرف املاک تحریر شده کل ثمن معامله حدود 6میلیارد می باشد وقرار بوده همزمان با اجرای سقف آخر پرداخت شود درصورت گرفتن کد رهگیری که نصف مبلغ در سقف دوم واریز شده الباقی مبلغ حدوا 2ماه تاخیر در پرداخت داشته درضمن هنوز کد رهگیری اخذ نشده حال فروشنده شکایت خسارت نموده ایا خسارت براساس دویست میلیون تومان است یا دویست هزار ایاخللی مباینامه ویا فسخ خللی وارد میشود تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اولا مبلغ 200 میلیون خسارت تعیینی تحریری اشتباه معقول و محکمه پسند نیست و مورد قبول محکمه نیست و مستلزم اصلاح است و اما در خصوص اینکه به مبایعه نامه خللی وارد می کندیا خیر به میایعه نامه منعقده فی مابین مراجعه کنید قطعا موضوع را پیش بینی و مکتوب کرده است.موفق باشید.