پرداخت هزینه های دادرسی به عهده کیست؟

دسته بندی : خانواده | مهریه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من برای مهریم وکیل گرفتم وحق ولوکاله هم دادم الان برای هرکاری زنگ میزنن وبه من میگن تمتم هزینه های دولتی ودادرسی روخودت لاید پرداخت کنی.این کارشون درسته یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر طبق قانون پرداخت کلیه هزینه های دادرسی به عهده موکل می باشد ولی حق الزحمه وکیل همان مبلغی است که به موجب قرارداد توافق نموده اید.