پیش خرید ملک و تنظیم سند

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک واحد آپارتمان بصورت پیش خرید خریدارینمودم زمانی که خریداری کردم سند شش دانگ بنام شخص فروشنده بوده حال متوجه شدم یک دانگ را به شخص دیگری انتقال داده که اینجا نب بهشون گفتم گفت بله اما دوباره بصورت وکالت خریدم زمان انتقال سند واحد اینجانب حدود 7 مانده ایا بایت انتقال مال غیر درضمن فعلا سند تفکیک نشده از کل انتقال داده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که سهم شما را به دیگری منتقل کرده فروش مال غیر می باشد اما اگر از کل ملک اصلی منتقل کرده تا زمانی که تعهدات شما را انجام دهد مشکلی نیست