شکایت بابت مهریه وتوقیف اموال

دسته بندی : خانواده | تمکین
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ماشین و زمین داره و حقوقش هم ماهی 20تومن هس
ایا با این شرایط هم میتونه درخواست اعسار بده؟ ینی دادگاه خودش رز این اموالش نمیتونه برداره برای مهریه ؟
اگه قسط بندی بشه ماهی چقذ باید بده؟ مهریه ام 313سکه و تو دوران عقد میخوام جدا شم باکره هستم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.تمامی اموال ایشان به جز مستثنیات دین ، قابل توقیف می باشند خودرو وزمین ایشان را می توانید بابت مهریه توقیف نمایید .ضمنا حقوق وی هم تا یک چهارم قابل توقیف است ،در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا