درخواست طلاق وبسته بودن سایت

دسته بندی : خانواده | تنفیذ طلاق
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
برای ثبت درخواست طلاق به چند دفتر قضایی مراجعه کردم و گفتن هنوز سایت باز نشده همچین چیزی درسته؟ تا چه مدت باید منتظر باز شدن سایت باشم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.منظور از بسته بودن سایت ، بسته بودن قسمت مشاوره سایت است که در حال حاضر باز می باشد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید