راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر
من یک قرارداد 6ماهه با یک شرکت داشتم ، که فهمیدم اون زمانی که با من قرارداد نوشته بودن اصلا شرکتشون ثبت نشده، بعد از چندماه کارکردن و ندادن حقوق از شرکت اومدم بیرون، نه تنها بیمه نکرده بودن بلکه هرماه حقوق و کامل نمیدادند،حقوق ماه اخر+ مبالغی که از ماه های پیش مونده بود هم بعد از 3-4 ماه هنوز تسویه نکردن، روزی که رفتم سرکار یک سفته 100میلیون هم ازم گرفتن و وقتی رفتم سفته‌مو بگیرم بهم گفتن بنویس که هیچ ادعایی دیگه نسبت به شرکت نداری!... منم ننوشتم و سفته مو نداد،
چون کلی پول طلبکارم +عیدی و سنوات و بیمه و اینا ، نمیتونستم ریسک کنم حالا باید چجوری اقدام کنم برای گرفتن پول و سفته ام؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر ابتدا یک اظهارنامه برای کارفرما ارسال کنید واز او بخواهید که سفته حسن انجام کار را مسترد نماید درصورتی که ظرف 3 روز که مهلت داده اید اقدامی نکرد دادخواست استرداد سفته را مطرح نمایید.