برای عدم اعطای وکالت از فروشنده چه اقدامی کنم؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من چند وقت پیش یه ماشین خریداری کردم و قولنامه نوشتیم
در قولنامه ذکر کردیم ک فروشنده باید به من وکالت بدهد اما الان نزدیک یک ماه است ک من هرچی به ایشان می گویم وکالت بده پاسخگو نیست

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ وکالت یک عقد است و وجود قصد و رضایت اعطا کننده ان جهت صحت قرارداد الزامیست بنحویکه امکان الزام ایشان ب اعطای وکالت بنظر وجود نخواهد داشت با اینحال بهتر است اظهارنامه ای ب ایشان ارسال داشته و مراتب امر را اخطار دهید اگر افاقه ای حاصل نشد جهت مواردیکه مقرر بود ب شما وکالت دهند دادخواست مطرح نمایید مثلا تعویض پلاک،تنظیم سند و ...