راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیربنده 1402/11/09 ازطریق دفاترالکترونیک قضایی درخواست تحریر ترکه به شورای حل اختلاف دادم که پنج روزبعد متوجه شدم به ورثه ابلاع شده وازدادخداست بنده مطلع شده اند. امروز برای اطلاع از روند پرونده متوجه شدم هیچ پرونده ای درسامانه درمورد درخواست تحریرترکه اینجانب وجودندارد. درقسمت پرونده‌های مختومه هم نبود. سوءال
الف. اگرپرونده تشکیل نشده دیگرورثه چطور از دادخواست بنده مطلع شدند؟
ب. چطور بعداز سه ماه نه پرونده ای تشکیل شده نه ابلاغیه ای آمده؟
احتمال دارد ازطرف شورای حل اختلاف کوتاهی صورت گرفته باشد؟
بااحترام وسپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر این مورد را ازطریق دفترخدمات قضایی پیگیری نمایید. درصورتی که به شعبه ارجاع شده است به شعبه شورایی که ارجاع شده مراجعه نمایید.