دادخواست تعدیل اقساط مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و احترام.اینجانب شهریور سال قبل دادخواست تعدیل دادم ولی نپذیرفتنش و همون شش ماهی یک سکه رو ک دارم پرداخت میکنم و دو تا قسطش هم دادم تایید شد برج ده ک موعدش بود پرداخت کردم آیا آلان باز میتونم دادخواست تعدیل بدم با توجه به بالا رفتن قیمت سکه تیرماه امسال هپ موعد قسط بعدیش هست که پرداخت کنم کارمندنم حقوقم کمه هیچی هم از خودم ندارم.ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به افزایش قیمت سکه میتوانید درخواست تعدیل را تقدیم‌نمایید