الزام به پرداخت نفقه اقارب

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ما هشت فرزند هستیم 6پسر و 2دختر مدتیست نگهداری از پدرومادر بر عهده من هست غذا پختن لباس شستن خونه تمیزکردن یعنی برادرها همه گی کشیدن عقب و میگن که نگهداری از پدر و مادر وظیفه دختر است به جز یه برادرم وخواهرم هم وقت زیادی نمی‌گذارد چون کار میکند .میخواستم ببینم راه حقوقی وجود داره که برادرهامو قانع کنم تااز مسئولیت نگهداری فرار نکنن .من خودم هم ازدواج کردم ودوفرزند دارم مشغله های خودم والان دیگه کم آوردم .راهنمایی بفرمایین ممنون .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام طبق قانون فقط در صورتی که هر یک از فرزندان دارایی مالی داشته باشه و پدر و مادر هم نیازمند باشند میشه بعنوان نفقه اقارب الزام به پرداخت رو از دادگاه درخواست داد. اگر این شرایط وجود داره دادخواست بدید. سوال دیگه ای دارید یا نگارش دادخواست کمک خواستید تماس بگیرید در خدمتم