توقیف یک چهارم حقوق زوج

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده مهریه خود را از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشتم و اجراییه صادر شده ولی همسرم هیچ اموالی برا توقیف نداره فقط حساب بانکیش هست که حقوق ماهانه اش به او ریخته میشه و اونم فعلا خالی کرده ، من در قدم بعدی باید چکار کنم ؟ حداقل حقوقش توقیف بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اداره ای ک همسرتان کارمند آنجاست را به اداره ثبت معرفی و درخواست توقیف حقوق وی را نمایید