آیا نظریه کارشناس ۱ نفره علت حجر را بیماری دانست یا کهولت سن ؟

دسته بندی : ارث و امور حسبی | حجر
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در ارتباط با پرسش سرکارعالی باید عرض کنم بدلیل کهولت سن وبیماری مادر بنده با مدارک حدید المثنی و با رضایت مادر یک وکالت کاملا عادی در دفترخانه تنظیم شد و اختیارات امور بانکی و امور اداری در سازمان ها ونهادها و... به بنده واگذار شد در عین حال دختر ایشان هم وکالت بلاعزل از فبل از ایشان گرفته بوده لذا دادخواست بنده جهت ابطال وکالت تقدیم دادگاه گردید . علی ایحال بدلیل شرط عدم دخالت بنده در امور مادر در گزارش اصلاحی صادره(بدون اطلاع ورضایت بنده) از اجرای آن خودداری کردیم و مسکوت گذاشتیم و لذا این وکالت ایشان هنوز برقرار است . از طرف دبگر خواهر بنده در رمانی که مادر در نزد بنده بود دادخواست حجر برای ایشان درخواست نمود که رای بدوی آن صادرشده اما با اعتراض مادر اکنون در نوبت تشکیل کمیسیون پزشکی 3 نفره میباشد . بهرحال ایشان با سواستفاده از اعتماد بنده وعدم استرداد مدارکی که بدون داشتن آنها امکان اقداماتی که گفته شد نداشت . لذا لطف کنید نظر صریح خودتان را اعلام فرمایید .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود در صورتی که حکم حجر مادر صادر شود و تاریخ حجر اعلامی در دادنامه قطعیت یافته کلیه اعمال حقوقی مادر باطل خواهد بود به عبارتی تاریخ وکالتنامه شما یا خواهر اگر مصادف با تاریخ حجر باشد هر دو وکالتنامه باطل است با توجه به اینکه وکالت نامه تنظیمی مادر با خواهر صمن‌گزازش اصلاحی دادگاه باطل اعلام گردید لذا عدم اجرای مفاد گزارش اصلاحی به منزله ی اعتبار وکالتنامه نیست هر زمان مستند به وکالتنامه اقدام قانونی صورت پذیرش قابل ابطال خواهد بود