همسر من از خودش منزل ندارن و خونه منو طبقه بالای خانه پدری خودش ساخته ولی پدر و برادر و خانواده مزاحمت‌های بسیار زیادی برام دارن

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
علی تقوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر من از خودش منزل ندارن و خونه منو طبقه بالای خانه پدری خودش ساخته ولی پدر و برادر و خانواده مزاحمت‌های بسیار زیادی برام دارن حتی رفت آمد‌هامو کنترل میکنن با اینکه خودم در یک خانواده مذهبی بزرگ شدم و چادری هستم بازهم رفتارهای ناهنجار ازشون سر میزنه. چیکار میتونم برای خودم انجام بدم درضمن شوهرم اصلا کاری برامون نمیکنه و طرف خانوادشو میگیره!؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ودرود همسرتون موطف است مسکن مستقل براتون تهیه کند وبهتر است از آنجا بروید