ابلاغیه اصداری به والده از بابت ارثیه متعلقه است؟

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام . پدر بزرگ مادر من خیلی وقته فوت کرده و دخترش که مادر مادر من میشه هم خیلی وقته فوت کرده. حالا مادر من نمیدونه مادرش زودتر فوت کرده یا پدر بزرگش .چون از فوتشون خیلی میگذره . حدود دو ماه پیش برای مادرم ابلاغیه از دادگاه میاد در خصوص دعوی. میخواستم بدونم این ابلاغیه که به مادرم اومده بهش ارث میرسه یعنی مادر مادرم بعد پدرش فوت کرده یا به همه این ابلاغیه میاد.؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام ابلاغیه ماهیت دعوی را روشن نمی کند لذا مادر باید به شعبه دادگاه صادر کننده ابلاغیه مراجعه کند تا کاشف بعمل آید دعوی از ناحیه چه کسی است .و علت حضور مادر چیست.و خواسته دعوی چیست.موفق باشید.