استرداد جهیزیه از جانب زوجه

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برای استرداد جهیزیه فقط وسایلی که در عقدنامه هست به وجه تعلق می‌گیرد؟
یا وسایلی ه در طول این سال‌ها زوج خریداری کرده به زوجه هم تعلق می‌گیرد دوباره؟؟

آیا بعد از چند سال که از ازدواج می‌گذرد و صاحب فرزند هم می‌شویم آیا تلویزیونی که در زمان ازدواج خریداری شده که ال‌ی‌دی آن شکسته و در خانه خانواده زوجه است ، به زوجه تعلق میگیرد یا تلوزیون جدیدیی که خریداری شده؛!؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در دعوای استرداد جهیزیه صرفا وسایلی که همون اول زندگی خانم تهیه میکنه و میاره و بعضا سیاهه لیست میکنن استرداد میشه. بطور مثال اگر در هفته اول زندگی تلویزیون از بین بره و زن یکی بخره حتی در دعوای استرداد جهیزیه نیست.