استخدام سپاه وپیامک های تلفن همراه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام میخوام جذب سپاه شم خطم که قبلا با نامزدم (جدا شدیم)چت داشتم تو روبیکا و اینا بود چتا دیلیت زدم و خطم سلب مالکیت کردم ایا ممکنه مشکلی پیش بیاد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.اگر گزینش سپاه بخواهند بررسی نمایند با توجه به ایرانی بودن پیام رسان روبیکا می توانند به پیام های قبلی شما دسترسی داشته باشند