راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر و شادی باشه
ما اهل تهران هستیم ولی جزیره کیش زندگی می کنیم تقریبا 8 روز پیش بنده با خانمم بحثمون میشه و خانم من بدون اطلاع من و با فریب دادن من بلیط هواپیما برای خودش و فرزند مشترکمون تهیه میکنه و منزل مشترک خود را ترک می‌کنه و میره تهران و بچه مشترکمون را هم تهران به مادرم تحویل می‌دهد من برای خانمم توسط دفتر الکترونیکی قضایی احضارنامه ارسال کردم و به ایشان مهلت داده شد که ضرف 4 روز به زندگی مشترک برگردد اما ایشان توجهی نکرد هیچ حتا شماره من هم داخل لیست سیاه گذاشت و من نمی‌دانم کجاست در ضمن همسر بنده نزدیک به 1ماه پیش تعهد مظهری دادند که به قوانین زندگیه زناشویی پایبند باشند ولی به تعهد خود عمل نکردند و زندگی زناشویی را ترک کردند.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که چیکار باید کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر باتوجه به اینکه اظهارنامه برای ایشان ارسال کرده اید وماسخی نداده اند، دادخواست الزام به تمکین علیه شان مطرح نمایید واظهارنامه ارسالی را نیز پیوست دادخواست نمایید.