اخذ تامین دلیل

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بابت پرونده طلاق به کمیسیون پزشکی قانونی سه نفره و پنج نفره مراجعه کردم هر دو گواهی عدم سلامت صادر کردند. بر اساس آن دو گواهی طلاق صادر شد و در دادگاه بدوی، تجدید نظر و دیوان عالی تایید شد. چون گواهی ها مطابق واقعیت نیستند بابت ابطال آن ها از طریق دادگاه حقوقی اقدام کرده ام. دادگاه بدوی با این استدلال که اعتراض به «پزشکی قانونی ساز و کار خاص و کمیسیون هایی دارد و خواهان می بایست در صورتیکه به نظریات اعلامی اعتراض داشته باشد، اعتراض خود را به شعبه مربوطه اعلام کند تا موضوع در کمیسیون بالاتر بررسی گردد و مانعی نیز در این راستا برای خواهان وجود ندارد» رای عدم استماع دعوا صادر کرده است. به شعبه مربوطه (شعبه ای که طلاق صادر شده) مراجعه کردم قاضی گفت چون پرونده مختومه شده نمی توانم کاری بکنم. با یک قاضی یکی از شعبات صحبت کردم گفت به شورای حل اختلاف مراجعه کن و درخواست تامین دلیل بده تا به پزشکی قانونی ارجاعت بدهند تا در صورت گرفتن گواهی سلامت درخواست اعاده دادرسی ماده 426 بند 7 بدهی. آیا این نظر قاضی درست هست و مراجعه به شورای حل اختلاف برای اخذ گواهی سلامت روانی امکان دارد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام می توانید با تامین دلیل مجدد از طریق کمیسیون پزشکی بررسی شوید