نحوه پرداخت اقساط مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و احترام
،اعسار مهریه من پذیرفته شده 12 سکه پیش و هر ده ماه یک سکه ،درخواست تجدید نظر کردم ضمنا یک چهارم حقوقم نیز در حال کم شدن است بعد از حکم قطعی آیا هم باید هر ده ماه یک سکه بدهم و همزمان کسر از حقوقم هم ادامه دارد؟ با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بستگی به متن دادنامه دارد در صورتی که جدای از پرداخت ده ماه یک سکه کسر یک چهارم از حقوق را نیز درج کرده باشد ملزم به پرداخت هر دو هستید.