حضانت فرزند اتباع توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | حضانت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من امروز زایمان کردم اتباع هستم چون مدارک نداشتم نتونستم عقد نامه بگیرم حالا میخوان بچمو بگیرن بدن بهزیستی شوهرم رد مرز شد به دلیل نداشتن مدرک ولی من بچمو میخوان

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر در بیمارستان انجام شده بیمارستان برگه ولادت صادر مینماید اگر بتوانید اثبات زوجیت نمایید با برگه ولادت فرزند تحویل داده خواهد شد