راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وقت بخیر
همسرم من وفرزندم1سال ازخونه بیرون کرده وقراردادخانه تمام شدگفتندکه خانه روخالی کنید.همسرم هم چندبارپیام دادن که بیاوسایلت وببر.ومن رفتم درحضورخودشون اوردم.حتی گفت یه دونه میخ نزاربمونه چون میدم سمساری.الان بعدیه ماه.میگه من وسایلم ومیخوام بی اجازه بردی بخاطرحضانت بچه خونه گرفتم ووسایلمم میخوام الان باید چکارکنم.چون داره آزارواذیت میکنه وازقصداینکارهارومیکنه حتی 1سال هیچ خرجی به من وبچش ندادهیچی
لطفا اگرمیشه کمک کنید.وکامل توضیح بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر زن مالک جهیزیه است ومیتواند تمامی وسایلی را که درآغاز زندگی با خود آورده ببرد به غیر از وسایلی که مرد خریداری نموده وسایل شخصی ایشان. ادعای ایشان در مورد وسایل قابل پذیرش نیست.