مطالبه سهم الارث توسط احدی از وراث

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من و پدرم در مغازه ای مشغول کار بودیم
پدرم روی کاغذی 2 دانگ از مفازه را به من داده و امضای خواهر و برادرهام را گرفته بود
الان پدرم فوت کرده است
و در زمان حیات پدرم به خاطر مشکلات مالی و بدهی مجبور شدیم 2 دانگ از 6 دانگ مغازه را به شخص ثالثی بفروشیم
الان تکلیف من چی است؟
من روی کاغذ وقتی پدرم زنده بود نوشته 2 دانگ به من میدهند

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر مدرکی از دو دانگ دارید مالک هستید و ان دو دانگ فروخته شده از سهم مابقی سهم الارث جننابعالی و وراث دیگر میباشد