راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
بنده با درخواست استرداد جهیزیه و تامین خواسته در حضور مامور قانون اقدام به جمع اوری بخشی از جهیزیه خود از منزل همسرم نمودم،و رای قاضی را گرفتم که ایشان است باقی وسایل بنده را تحویل دهد ،حال وکیل ایشان در برگه تجدید نظر خواهی استشهادیه ای تنظیم نموده اند و دو نفر به عنوان شاهد و گواه ذیل آنرا امضا نموده اند و در برگه تجدید نظر خواهی عنوان کرده اند موکل اینجانب جهازیه خود را طبق توافق تحویل تجدید نظر خوانده داده است لذا تقاضای نقض دادنامه را خواستارم،در حالیکه اولا بنده توافق نامه ای امضا نکرده ام و آن دو شاهد در زمان جمع اوری جهیزیه وجود نداشته اند
با توجه به اینکه در برگه مامور،آن دو نفر شاهد وجود نداشته و امضایی ندارند میتوانم شکایت شهادت دروغ انجام دهم؟ مدارک تامین خواسته و شاهد های بنده برای اثباتم کافی است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر آن چیزی که از نظر قانونی ملاک اعتبار است گزارش مامور به هنگام جمع آوری وسایل است.