دادخواست الزام به تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
اینجانب چند ماه هست جدا از شوهرم زندگی میکنم و ایشان دعوای الزام به تمکین داده اند و در جلسه شورا عنوان کرد منزل اجاره میکنم و وسایل لازم را اماده زندگی میکنم
در دادگاه شرکت کردم و بیان کردم حاضر به زندگی با همسرم هستم ولی ایشان منزل پدر خود را مشخصا به صورت صوری اجاره کرده و مهمتر از همه در شهرستان دیگر ،در صورتی که 11 سال هست من و شوهرم در شهر دیگر زندگی میکنیم و حتی همین الان هم در محل کار و مغازه اش است و بنده هم در شهر محل زندگیمان آموزشگاه دارم همراه با پروانه کسب و مشغول بکار هستم
ولی من به علت اینکه قاضی محکومم نکند نگفتم که به شهر دیگر و خانه ای که اجاره کرده نمیروم،حال قرار بر تعیین کارشناس نیابتی کرده اند،الان من چه کاری انجام دهم؟مستندات رو به قاضی ببرم که شغل ما در ان شهر نیست و اقا صرفا برای اذیت من و رای گرفتن از قاضی این کار را انجام داده اند
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.پیشنهاد بنده تنظیم لایحه ای در این خصوص وارائه دفاعیات لازم به قاضی در خصوص شغل همسر و تحقیقات محلی در این خصوص می باشد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش لایحه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید