سفته را سفید امضا نمودید یا بابت حسن انجام کار درج کردیذ؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من شرکتی مشغول به کار شدم ابتدای کار از من سفته 50 میلیونی گرفتن ولی من هیچ قراردادی رو امضا نکردم فقط حدود 5 روز در اون شرکت مشغول به کار بودم الان می‌خوام از اون شرکت بیام بیرون آیا این سفته رو می‌تونن به اجرا بذارن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود عموما شرکت ها جهت تضمین حسن انجام کار این سفته را اخذ مینمایند بنابراین اگر در قرارداد و متن سفته حسن انجام کار درج گردد جهت اقدام شرکت موظف خلاف ان را ثابت نمایند تا وجه سفته قابل مطالبه باشد حال که قراردادی فیمابین تنظیم نگردیده و سفته از جانب شما تحویل شده بهتر است با تعامل استرداد سفته را تقاضا نمایید