عرض کردم در سند رسمی انتقال دو‌دانگ حق عمری درج شده یا خیر؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر دو دانگ از خانه پدری به نام همسرم به عنوان مهریه امده در مهریه بدون هیچ قید و شرط دو دنگ آورده شد که باید به نام همسرم بخوره ولی موقعی ک خواستیم سند رو جدا کنیم شرط قید شد ک کلیه منافع و حق السکونت ملک در اختیار پدر هست الان راهی برای فروش دو دنگ مهریه همسرم هست؟
در این خصوص پاسخی به من دادید
ببینید توی سند قید شده ک منافع و حق السکونت تا زمانی ک در قید حیات باشن پدر با ایشونه
این کلمه منافع یعنی چی یعنی همسر من برای فروش 2 دنگ مشاع خودش میتونه ادعایی داشته باشه یا ن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مراد از منافع حق استفاده و بهره مندی از مال هست در واقع منافع مال به پدر شما که مالک هستند صلح عمری شده است و‌همسر شما تا زمانی که پدر بزرگوارتان در قید حیات هستند اجازه استفاده ندارند اما اگر سند به نام ایشان تنظیم شده باشد و صرفا در قالب شرط و شروط نباشد این قدرالسهم دو‌دانگ از سوی همسرتان با حفظ حق عمری برای پدر قابل انتقال به غیر است در صورت امکان از مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید تا دقیق تر خدمت شما رفع ابهام نمایم