عدم پرداخت حقوق قانونی کارگر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
ببخشید من از تاریخ 19.91402تا 1.2.1403 در یک هتل کار میکردم شب کاری و به من گفتن بعد سه ماه بیمه که بیمه نکردن و حقوق قانون کار هم به من نمیدادن حقوقی که میدادند به من چهار میلیون و ششصد هزار تومان بود که برای منه دانشجو همون شهریه دانشگاهمم نیست

و بدون هیچ دلیلی گفتن دیگه نمیخاد بیای راه حلی هست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

نسبت به طرح شکایت علیه کارفرما در مراجع حل اختلاف اداره کار اقدام فرمایید.