الزام به تمکین عام و خاص و صدور رای

دسته بندی : خانواده | تمکین
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پس فردا دادگاه الزام به تمکین خانومم هستش چه مواردی رو بگم که در این پرونده برنده شوم؟همسرم سه ماهه که منزل رو بدون عذر موجه ترک کرده،،قاضی روی چه مسائلی حساس هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه بدون عذر موجه منزل ترک شده باشد اگر اظهارنامه دارید آنرا به شعبه ارایه و بگویید ک خواهان ادامه زندگی مشترک هستید و به زن و زندگی علاقه دارید واسطه فرستادید نیومده، برای صدور رای کفایت میکند