اعسار از پرداخت محکوم به و تقسیط

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید یک سوال داشتم حدود یکسال و نیم پیش برای من ابلاغ اجراییه مهریه اومد اما من در مهلت سی روزه درخواست اعسار نزدم بعد ازین مدت همسر سابقم الان رفته حکم جلب منو گرفته و مامور فرستاد دنبالم میخاستم ببینم اگه خودم برم کلانتری خودمو معرفی کنم با توجه به اینکه درخواست اعسار هنوز نزدم اگه منو پیش قاضی ببرن ایا قاضی بدون هیچ معطلی منو میفرسته زندان یا اینکه میتونم یه فرصت ازش بگیرم و یا قرار وثیقه از زندان رفتن خودم جلوگیری کنم؟ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید بدون زندان رفتن درخواست اعسار بزنید و وثیقه هم در اجرای احکام بسپارید تا رفع جلب شوید نیاز به رفتن به زندان نیست در صورت تمایل مدارک خود را از طریق درخواستهای حقوقی سایت حساب کاربری بنده ارسال تا برایتان دادخواست تنظیم نمایم