آیا گزارش کارشناسی از علت حادثه و میزان سهم مقصر در ورود تقصیر صادر شده؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
کامیون بنده در یک پروژه به صورت روز مزد در حال کار بوده که در اثر اشتباه کارفرما و درست نصب نشدن ستون بر روی کامیون بنده افتاده و خسارت سنگینی وارد کرده است
از شما خواهشمندم لطف بفرمایید
اکنون که وسیله بنده دیگر قادر به حرکت و کسب درآمد برای بنده را ندارد
آیا کارفرما باید هم خسارت وارده و هم مدت زمان کار نکردن وسیله بنده و هم افت قیمت را بپردازد
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود مطابق با کارشناسی و بررسی علت حادثه و میران سهم کارفرما در ورود خسارت به شما و خودروی شما محکمه کارفرما را محکوم به پرداخت مینماید خسارت عد م النفع و افت قیمت ناشی از خرابی وسیله کار و امرار معاش شما در قالب دادخواست علی حده باید مطالبه گردد