آیا مهلت هم برای پرداخت ۸۰ م تعیین نمودند یا خیر؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر من سال 98 با پسر خالش گرجستان یه تریلی شریکی گرفتن وپدر من به کسی که ازش در خارج ماشین خریده بود 80 ملیون بدهکار مونده بود پدر من و پسر خالش ک ماشین رو خریده بودن برگشتن به ایران و ماشین در گرجستان مونده بود تا پدر من 80 ملیون رو پرداخت کنه . پسر خاله پدرم ک شریکشم بود اومد گفت داییم 80 ملیون قرض داده به من منم بدهی تو رو میدم اینم گفته بود ک داییت این 80 ملیون رو به تو نداده به من داده که قرض تو رو بدم ،و پدر من اون موقع در کنار یک شاهد یک دست خطی نوشتن ک اگر من پول تو رو نتونم بدم 100 متر از حیاط خونم رو میدم بهت و امضا کرده پدرم و در کاغذ نوشته شده ک این پول رو پدرم به داییش بده. و از سال 98 تا الان پدرم اون 80 ملیون پول ک قرار بود به داییش بده رو نتونسته پرداخت کنه و یکی دو سال پیش خاله پدرم اومد گفت اون 80 ملیون ک اون موقع پسر من‌بابت بدهی تو داده بود رو من داده بودم ن‌داییت و تو الان اون 80 ملیون رو باید به من‌ بدی و الان میگن اون موقع سال 98 دلار فلان قدر بود الان انقد شده من اون 80 ملیونومیگیرم یا 100 متر از خونت بده یا 300 ملیون پول.راهی داره همون80 ملیون‌بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اگر شرط شما صرفا همان عبارتی باشد که قسمت فوق درج نمودید با توجه به اینکه شما جهت اجرای تعهد زمان تعیین ننمودید که تا چه زمانی شما مهلت پرداخت دارید تا در صورت انقضای ان مهلت مشروط علیه محقق گردد بنابراین شما حتما در اسرع وقت وجه را به حساب شخصی ایشان واریز بفرمایید(بابت هم درج کنید) و اگر قرار باشد روزی خسارت تاخیر 80 م را مطالبه کند چون دادخواست نداده و مطالبه نشده خسارت تاخیر به آن تعلق نمیگیرد( مبنای محاسبه خسارت تاخیر از تاریخ مطالبه است) پس از پرداخت این وجه اجرای این شرط برای طرف مقابل در راستای شرط فعل 100 متر از حیاط خانه به نتیجه نخواهد رسید البته اظهار نظر دقیق نیازمند ملاحظه عبارات دست خط بوده و اظهارنظر شاهد که مدت مد نظر طرفین جهت پرداخت 80 م چقدر بوده است تا مشروط علیه محقق شده با خیر ؟