درخواست بیمه از کارافتا‌گی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | اعتراض به تعیین تاریخ از کار افتادگی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در خصوص بیمه از کارافتادگی میخاستم اقدام کنم سابقه بیمه نزدیک به 9 سال دارم دچار مشکل ام اس هستم نزدیک به ده سال .اوایل خفيف بود اما در حال حاضر خیلی شدید شده و به اندام حرکتی من سرایت کرده و تحرک من را با اختلال مواجه کرده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با‌ سلام و احترام از اداره کار متبوع خود‌ طرح شکایت نموده و درخواست بیمه از کار افتادگی‌نمایید و مطابق سابقه شما حساب می شود