مطالبه ی مهریه و پیگیری از طریق دادگاه خانواده

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشی این ابلاغیه یعنی چی .
در خصوص دادخواست مطالبه مهریه و تامین خواسته با توجه یه اینکه موضوع خواسته از صلا حیت شواری حل اختلاف می باشد الذ این شورا به استناد ماده 11 قانون شوراهای حل اختلاف قرار عدم صلاحیت این شواری به صلاحیت رسیدگی در محاکم عمومی دادگستری صادر و اعلام می نماید متحرم مقرر است پرونده ار آمار کسر به مرجع ذی صلاح ارسال گردد. الان باید صبر کنم چکار کنم مچکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و عرض ادب، بله صبر کنید خودسون پرونده را ارجاع میدن دادگاه خانواده