درخواست طلاق از سوی زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من 8 ساله متاهلم و همسرم اعتیاد ب شیشه داره الان میخام طلاق بگیرم ولی چون چندین با با تلفن با کسی صحبت کردم و همسرم متوجه شده از این طریق منو تهدید ب بی ابرویی میکنه و از اونجایی ک خانواده بسیار بسته ای دارم ک نمیتونن با همچین موردی کنار بیان میشه کمک کنید ک من باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر اعتیاد همسر به مواد مخدر یکی از موارد عسرو حرج است که خانم می تواند درخواست طلاق مزرح نماید. درصورتی که این اعتیاد مخل زندگی تان گردیده وهمسرتان درصد ترک نیستند میتوانید برای طلاق به این استناد اقدام نماید. خانواده نیز متوجه این مشکل که شوند هیچ گونه مخالفتی ندارند.