اعتیاد همسر وطلاق زوجه

دسته بندی : خانواده | تنفیذ طلاق
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من حدود 8 ساله ازدواج کردم همسرم اعتیاد داره و الان میخام طلاق بگیرم ولی همسرم چون چندین با هنگام صحبت با تلفن با مرد غریبه من را دیده از این طریق تهدید ب بی ابرو میکنه منو و از اونجایی ک من خانواده بسته ای دارم نمیدونم چیکار باید بکنم و ب شدت استرس دارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.اعتیاد همسر از موارد عسر وحرج وصدور حکم جهت طلاق است .در خصوص تماس تلفنی با مرد غریبه صرف تماس بدون ارتباط فیزیکی رابطه نامشروع محسوب نمی شود .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید