خسارت تامین برای توقف اجرای حکم

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام رای تحویل 4باب اپارتمان برای ما صادر شده مریض بودم کرده بودم 2 روز بعد از فرجه با نامه پزشک اعتراض کردم با مدارک ولی شعبه رای صادر کرد و باید اعتراض کنم و اجرائیه تحویل مبیع و ...صادر کرده و من میخوام دادخواست توقف اجرا بدم و هزینه تامین بپردازم و 6تا خواسته مالی به مبلغ مقوم به قیمت منطقه ای هر کدام 20026356 ریال و کرده مبلغ تامین مالی من به دادگاه چقدر میشه فقط فردا وقت داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بستگی‌به نظر قاضی داره اگر اسناد و‌مدارک خیلی قوی باشد ده درصد و اگر ضعیف باشد بیشتر خواهد بود ملاک‌نظر قاضی هست