الزام ب تمکین و طلاق ب درخواست زوح

دسته بندی : خانواده | تمکین
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مجدد،دلایل موجه شامل چ چیز هایی میشود!!من چیکار باید بکنم؟؟؟از سر دلخوشی نیست که وقتی من از سر اعتماد قل نامه خونه و ماشین بنامش زده بودم و همه را برده،نه میآید طلاق بگیرد،نه در منزل جدیدی که تهیه کردم میآید زندگی کند من چیکار باید بکنم؟؟؟فقط نفقه اش طبق قانون باطل می‌شود در صورت اثبات عدم تمکین..لطفا دلایل موجه را ذکر کنید تا بتونم طلاق دهم و زودتر خلاص شوم،من نه معتاد هستم نه سابقه دار ن مشکلی دارم...بخاطر مشکلات مالی بقول خودش یک دفعه زندگی را ترک منزل قبلی ک بنامش زده بودم ولی تمام پولش من داده بودم را فسخ کرده و الان نمی‌آید با من زندگی کند..لطفا دلایل موجه را بهم بگید...اگر قاضی بر فرض اینکه اینطور شما میگید مهریه را دست بالا بگیر د من چیکار باید بکنم؟؟همینطور بلاتکلیف بمونم؟؟؟هیچ مالی ام واقعا ندارم که یکجا پرداخت کنم...دلایل موجه را بهم بگید تا در دادخواست طلاق ذکر کنم باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام قبل از اقدام ب طلاق علیه وی تمکین اقدام نمایید و رای را اجرا نمایید