الزام ب تمکین و عدم تعلق نفقه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و عرض ادب،اقای ذوالفقاری عزیز مدنی هست حدود دو ماه همسرم،منزلی که من پول پیش و اجاره را میدادم ترک کرده و کلید منزل را عوض کرد،و‌ خونه را فسخ کرد و پول پیش را از صابخونه گرفت،همینطور ماشین من ک پولش را من داده بودم را برده است،بعد از صحبتهای زیاد به این نتیجه رسیدم که این زندگی فایده ای ندارد و باید طلاق دهم،مهریه ایشان 14 سکه می‌باشد و یک پسر داریم،من مجدد به سخنی یک منزل تهیه نمودم و برای ایشان اظهار نامه دادم برای برگشت به منزل و لی ایشان پاسخ بی ربطی دادند،‌و همچنین نفقه فرزند و خودش را در دادخواستی مطالبه نموده است که تاریخ دوازدهم اینکه شورای حل اختلاف وقت رسیدگی داده اند،بنده در حال حاضر ن مالی دارم نه حقوق ثابتی،فقط ی تعمیرکار موبایل هستم ک در جایی کار میکنم،میخاستم دادخواست طلاق بدم ولی شنیدم ک اگر مرد بخواهد طلاق دهید باید مهریه و حقوق زن را بدهد،من چ دلیل موجهی باید بیارم تا اعسار من در پرداخت مهریه قبول شود.ضمنا همسر من یکبار ازدواج کرده و طلاق گرفته ولی ازدواج من اولین بار بوده است...ایشان از همسر اولش یک فرزند دارد،من در تمام این سالها خرج کردم و زندگی داشتیم 6 سا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سریعا فعلا اظهارنامه و دادخواست الزام به تمکین اقدام تا نفقه ب وی تعلق نگیرد و در جلسه رسیدگی نفقه به ابن صورت دفاع نمایید ک منزل را بدون عذر موجه ترک نموده نفقه ب وی تعلق نمی گیرد و اظهارنامه و دادخواست تمکین را تحویل شعبه نمایید پس از فطعیت رای تمکین و عدم بازگشت همسر به زندگی دادخواست طلاق دهید مهریه را نیز می توانید اعسار دهید در صورت تمایل از طریق درخواستهای حقوقی سایت حساب کاربری بنده درخواست دهید تا برایتان دادخواست و اظهارنامه تنظیم نمایم