ابطال اجراییه مستقیم چک

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من 200میلیون از یکی از آشنایان قرض گرفتم و به عنوان ضمات به همان مبلغ سفته دادم بعداز گذشت مدتی این بنده خدا درخواست وجه کرد و من چون نداشتم از پدم چک کردم و چک را بهشون دادم که بتونن خرجش کنن این بنده خدا هم چک رو اجرا گذاشت هم سفته رو و روی هر دوتای آنها برای من اجرائیه اومده الان من باید چکاری انجام بدم آیا امکان داره که این اجرائیه ها باطل بشن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله امکان دارد شما می توانید دادخواست ابطال اجراییه تقدیم نمایید.