ممنوعیت وکیل از انجام موضوع وکالت

دسته بندی : خانواده | طلاق
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید، یه سوال داشتم از حضورتون راهنمایی بفرمایید ممنون میشم..اگر خانومی وکالت در طلاق داشته باشه و از طریق وکیل تام الاختیار اقدام به طلاق کنه ولی بنا به دلایلی صرف نظر کنه از طلاق، و لایحه بنویسه برای عزل وکیل و در شورای حل اختلاف ثبت کنه که نمیخواد طلاق بگیره، آیا وکیل سر خود میتونه اقدام به طلاق کنه؟ کلا برای اینکه طلاق باطل شه چه اقدامی باید از طرف خانم انجام بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام پس از ممنوعیت وکیل از طرف موکل در موضوع وکالت باید لزوما این موضوع به اطلاع وکیل رسانیده شود می توانید با ارسال اظهار نامه وی را مطلع نمایید. اگر طلاق واقع شده باشد و زوجه در مدت عده باشد می توانید از طلاق رجوع نمایید.