شکایت از کارفرمایی خارجی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پدر من در 43 سال پیش کارمند سابق یه شرکت آلمانی بوده که در ایران در شهر مشهد در پروژه احداث نیروگاه حرارتی طوس کار میکرد مدارکش هم هست این شرکت یک ماه حقوق و 6سال سنوات پدرم رو نداده الان نماینده این شرکت در تهران هست و سال قبل اومد مشهد به پدرم قول همکاری داد ولی کاری واسه حق و حقوق پدرم انجام نداد لطفا راهنمایی کنید چگونه پیگیری حق و حقوق پدرم باشم متشکرم از شما...

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم میتوانید به طرفیت نمایندگی شرکت و کارفرما طرح دعوا نمایید و از طریق سامانه جامع کار اقدام نمایید