اعسار از هزینه دادرسی مخریه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک ماشین پراید مدل 89 به نام بنده است هزینه دادرسی مهریه به من داده شده که 212 میلیون است آیا می توانم درخواست اعسار هزینه دادرسی کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.با توجه به نوع ومدل خودرو که اشاره کردید ونیز مبلغ مهریه احتمال قبول شدن اعسار شما ،اگر مال دیگری نداشته باشید زیاد است.شهود خود را نیز باید به همراه داشته باشید