صدور حکم تخلفات اداری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و عرض خسته نباشید بنده کارمند منابع طبیعی هستم 8 سال سابقه خدمت و وضعیت رسمی ، والان 8 ساله که نمره ارزشیابی رو اداره با این عنوان که قانونه نمیتونید نمره ر و مشاهده کنید هرسال آن امضا نمودم و بعد آن مدیر سابق که به دلیل بد اخلاقی و استفاده از کلماتی ناشایست که در خور یک کارمند نیست با بنده اختلاف دارند و الان ایشون بازرس استان شدند و پارسال اقدام به پرونده سازی علیه بنده در هیات تخلفات اداری نمودند و سرانجام با دست به یکی کردن اقدام به حکم علیه بنده به مدت یکسال در خارج از شهرستان نمودند و با فریب مدیر و اداره کل که بعد یکسال به جهاد کشاورزی انتقالت میدیم اقدام به درخواست کتبی و امضا نمودن آن نمودم و حقیقتا به دلیل شرایط له وجود آمده و ذهن نا آماده اقدام به امضا نمودم وبعد یکسال خدمت در خارج شهرستان به منابع طبیعی برگشتم و پست امور مالی را ازم گرفتند و به جهاد هم انتقالم ندادند و میگن باید در بایگانی اداره کار کنم و من هم دو ماهه به دلیل تخلفاتی که در حق بنده نمودند فقط صرفا حضور و خروج دارم خواستم بدونم آیا حقوق بنده را می توانند قطع کنند و شرایط بعدی چیست ودر مورد سوال ا

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما بدوا باید اعلام نمایید که چه رأیی در هیات تخلفات اداری برای شما صادر شده وان را جهت بررسی ارسال نمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم