مطالبه مهریه و اعسار از پرداخت

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید .من میخواستم درخواست مهریه بدم و همسرم یه خونه و ماشین بنامشون هست که دو دنگ از این خونه درسندازدواج قیدشده که برای من باشه اما سندی بنامم نیست .میخواستم بدونم وقتی درخواست مهریه بدم باتوجه به این چیزایی که سندی بنامش هست میتونه بازم نده یا بخواد به صورت قسطی بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر دو دانگ سند منزل در سند ازدواج بنامتان هست همان را می توانید مطالبه کنبد اگر علاوه بر دو دانگ سکه هم مهریه داشته باشید ماشین را نیز اگر شرایط مستثنیات نداشته باشد قابل توقیف است