سقف مهریه قابل مطالبه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

چیزیکه درسندازدواج ماقیدشده اینطوریه که.هرزمان مردخونه ای روخریدباید دودانگ ازاون خونه روبنام همسرش بزنه ..120عدد سکه .چهارده مثقال طلاو200میلیون وجه رایج کشور هم جز مهریه نوشته شده .باتوجه به اینا من چقد از مهریمو میتونم بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مطابق قانون حمایت خانواده قابلیت مطالبه مازاد بر 110 سکه یا معادل آن مشروط به ملائت و استطاعت مالی مرد است.