مطالبه مهریه و کلیه حقوق مالی زن

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدری 65 ساله داریم که در همه این سالها به مادرم پاپوش می بست توی این چند سال آخر هم هر مرد فامیل که می یاد خونمون میگه با مادرم رابطه داره و توی کوچه و خیابان آبرو ریزی می کنه توی روستا زندگی می کنیم راهکار قضایی می خواستم تمام کارهایی که می تونیم انجام بدیم از طلاق تا...

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در این خصوص میتواتید هم مهریه مادرتان را به احرا بگذارید و کلیه مطالبات منجمله نفقه و .. را درخواست نماید ، در خصوص طلاق هم دلیلی مینی بر عسر و حرج داشته باشید میتوانند درخواست طلاق از طرف زوجه مطرح نمایند.