برداشت حقوق ومزایا بابت مهریه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و احترام
بنده حدود 3 سال از همسرم جدا شدم خانم بنده بابت دریافت مهریه از طریق اداره ثبت اقدام نموده که یک چهارم از حقوق بابت مهریه کسر میگردد و همزمان از طریق دادگاه خانواده اقدام به اخذ نفقه فرزند دخترم به سن 12 سال بمبلغ 2 میلیون تومان می نماید . ضمنا هر ساله در پایان سال کلیه عیدی و پاداش و سنوات بنده را که بصورت نیروی شرکتی در ادارات دولتی می باشم بطور کامل ضبط و برداشت می نماید . حال سوال بنده این هست که همسر سابق بنده میتواند نسبت به دریافت کل عیدی و پاداش اقدام و همچنین شرکت آیا حق این را دارد که بیش از یک چهارم از حقوق من برداشت نماید . با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی براساس ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی در صورت تاهل تا یک چهارم حقوق ومزایای فرد بدهکار قابل توقیف است اگر بیشتر از این مبلغ برداشت می شود می توانید طی لایحه ای خطاب به شعبه اجرا کننده مراتب اعتراض خود را اعلام ودرخواست اعاده مبالغ اضافه برداشت شده را نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش لایحه از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید